Blog, Fashion

Balerinii-un accesoriu estival desavarsit

ulte femei in ziua de astazi poarta balerini in sezonul cald. Acesti pantofi sunt derivati din pantofii de balet pe care ii poarta balerinele profesioniste atunci cand evolueaza pe scena. Sunt niste incaltari foarte usoare si comode si sunt foarte usor de intretinut. Materialele din care sunt fabricati variaza de la panza, materiale sintetice si ajung pana la pielea naturala. Aceste incaltari sunt potrivite in special pentru tinute mai lejere si pentru femeile care sunt nevoite sa parcurga distante destul de mari pe jos. Exista si exceptii in care balerinii se poarta si la tinute mai formale, insa acestea sunt foarte rare.

Deoarece sunt pantofi fara toc, acesti balerini au tendinta de a face ca picioarele persoanei care ii poarta sa para mai scurte, asa ca persoanele de sex feminin care sunt mai scunde trebuie sa ii asorteze la rochii de dama mai scurte pentru ca piciorul sa fie aratat mai mult. In schimb, aceste incaltari sunt foarte potrivite pentru persoanele de inaltime medie si sa nu mai aminim de persoanele foarte inalte.

Atunci cand vine vorba de a imperechea o pereche de balerini cu rochii de dama, trebuie sa tineti cont si de culori. De regula, acestea trebuie sa se asorteze si se asorteaza pantofii la imbracaminte. Se pot folosi si culori mai tari si mai puternice, insa nu cu rochii de dama clasice. Aceste articole de imbracaminte necesita incaltari mai neutre si mai putin tipatoare. Daca este vorba sa mergeti la plaja sau la un picnic la iarba verde, atunci puteti purta fara grija balerini in culori de rosu, verde, albastru sau galben, care sa se asorteze cu o rochie de dama cu motive florale.

Exista anumite accesorii de imbracaminte care nu trebuie purtate cu balerini deoarece creeaza o senzatie de lipsa de gust din partea persoanei care poarta tinuta sau dau un aspect neplacut. In primul rand este vorba de rochiile de dama lungi, pana la calcaie. Cu atat mai mult, nu trebuie sa purtati rochii lungi si stramte deoarece sunt inestetice atunci cand sunt asortate cu balerini. De asemenea, nu se recomanda pantalonii lungi si cei stramti la nivelul calcaielor. Acesti pantaloni sunt putin bufanti si daca nu sunt asortati cu o pereche de pantofi cu toc, creeaza o imagine de trapez cu baza mica orientata catre in jos care nu pune deloc in evidenta avantajele oferite de silueta unei femei. Pentru tinutele mentionate mai sus se recomanda orice model de pantofi cu toc.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>