Timp Liber

CNN include România într-o listă de destinații de vacanță de top pentru 2016

Dupa ce s-a clasat prima în lista Lonely Planet a regiunilor de vizitat în 2016, regiunea Transilvania din România este din nou menționata printre primele destinatii de vacanta pentru anul viitor, de această dată de CNN.

Publicația a făcut o listă cu 16 destinații pentru a vizita în anul ce vine și România este printre ele, cu bine-cunoscuta Delta Dunarii si Transilvania.

“România centrala este cuprinsa în lantul muntos Carpați umplut cu livezi verzi, partii de schi ș trasee pentru aventurieri”, scrie jurnalistul de călătorie în povestea CNN.

Turistii sunt, de asemenea, sfătuiți să se îndrepte spre Delta Dunării pentru drumetii, ornitologie și pescuit, shopping in Cluj-Napoca și regiunea Transilvania, cu “peisaje vaste si variate umplute cu castele si biserici.”

Jurnalistul reamintește cititorilor că România este cel mai bine cunoscuta pentru “miturile cu Dracula, vârcolaci și fantome” și adaugă Castelul Bran pe listas cu locuri pe caretrebuie sa le vezi in România.

Conform listei CNN, turistii ar trebui să viziteze România în aprilie-mai și august-octombrie.

Mongolia este in fruntea topului CNN, urmată de Papua Noua Guinee, Arctica: Islanda, Groenlanda și Norvegia, Madagascar, Iran, Taiwan, parcuri naționale din India, Uganda, Georgia, Statele Unite ale Americii: Parcul Național North Cascades, Patagonia Coridorul, Palau, Georgia de Sud Island și Antarctica, Honduras, Gabon, și România.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>