Blog

Costo, un magazin care a primit un vot de incredere

Cum romanilor le plac lucrurile ieftine, dar si de calitate, multe firme gasesc ca este foarte greu sa reuseasca sa multumeasca pe toata lumea. Din fericire, cei care sunt destul de pretentiosi in ceea ce priveste incaltarile, stiu ca exista un site care le poate asigura toate nevoile si ca el se numeste Costo. De mai bine de doi ani, de cand se afla pe piata, acest magazin a reusit sa devina unul dintre cele mai importante brand-uri din lumea retailerilor de incaltaminte si sa multumeasca in mod constant zeci de mii de cumparatori. Iar o astfel de reusita nu este niciodata una usoara.

Cifrele nu mint niciodata si Costo sta foarte bine din acest punct de vedere

Importanta unui magazin, in special a unuia virtual, nu poate sa fie estimata corect decat prin verificarea cifrelor care fac referire la succes sau in afaceri. Iar cand vine vorba despre Costo, succesul a fost inca de la inceput unul foarte clar si bine delimintat. In cei doi de activitatea, magazinul a atras un numar impresionant de clienti, peste 150000 de utilizatori unici alegand sa cumpere de aici. Mai mult decat atat, increderea acestora s-a materializat in mai bine de 60000 de mii de comenzi, o cifra greu de atins de un site nou, care vinde in special o singura categorie de produse.

Astfel de numere sunt cu atat mai importante, cu cat ne arata ca magazinul beneficiaza de un capital de incredere foarte bun, din moment ce, in medie, fiecare client a comandat cel putin patru produse diferite. Asta inseamna ca produsele au fost unele de calitate si de fiecare data ele au facut ca oamenii sa se intoarca si sa incerce din nou sa gaseasca perechea perfecta de incaltari la pretul pe care si l-au dorit.

Tarifele mici reprezinta un avantaj important

Cei din echipa Costo si-au dorit extrem de mult ca incaltarile vandute de ei sa poata cumparate la preturi cat mai accesibile pentru romani, asa ca au facut contracte directe cu firmele producatoare, reusind astfel sa sara peste etapa in care intermediarii adaugau si ei cateva zeci de lei la pret. Tocmai de aceea, daca te uiti pe oferta de la Costo vei putea sa descoperi si pantofi dama, dar si adidasi, cizme sau ghete la preturi foarte mici si vei mai avea bani si pentru o pereche de balerini sau de sandale.

Si nu doar doamnele si domnisoarele au sansa de a gasi ceea ce le place la preturi mici, domnii beneficiind si ei de cele mai variate incaltari de pe piata, la cele mai bune preturi. Acestia pot alege de la pantofi eleganti sau modele sport pana la papuci de plaja, trecand si printr-o impresionanta colectie de produse din piele. In final, si daca vrei sa faci cumparaturi pentru intreaga familie, intrucat produsele destinate copiilor sunt la fel de variate precum cele pentru adulti. Daca la toate acestea adaugam si ceasurile, gentile si accesoriile disponibile, atunci se poate spune ca oricine se poate alatura cu incredere celor 150000 de cumparatori de pe Costo.ro.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>