Blog

De ce trebuie sa ai un dvd auto

Un dvd auto este tot ceea ce ai nevoie pentru mașina ta. Nu mai este un mit că acest lucru face ca mașina ta să prindă viață. Vedem în viața de zi cu zi cum foarte multe mașini de lux au deja implementate acest sistem. Și merită. Iar motivele sunt plauzibile în acest sens. Un dispozitiv cu multiple funcționalități multimedia face și viața ta mai ușoară. Nu mai e nevoie să stai să îți conectezi telefonul prin wifi sau știu eu prin 4g, că odată ce odată ce deții un astfel de dispozitiv acesta poate să aibă bluetooth, wifi și navigație gps incorporată.

Care sunt utilitățile unui dvd auto?

Te poți conecta la wifi ușor, cu o cartelă sau cu un stick de internet vei avea online-ul mai aproape de tine. Dar să lăsăm internetul la o parte. Ce mi se pare interesant e că multe modele de dvd-uri auto permit spre folosință și aplicații gen facebook, google maps, youtube. Spune tu, câte lucruri nu ai putea face știind că te poți concentra pe condus, iar dvd-ul tău auto te îndrumă spre direcția corectă? Când ai google maps, posibil să nu mai ai nevoie și de un gps, un astfel de dispozitiv îl poate avea incorporat deja. Pe lângă toate aceste utilități, cu youtube te poți conecta la muzica ta preferată. Niciodată condusul nu a fost mai ușor.

Dacă deții un acest echipament lucrurile se vor schimba pentru tine și mai vizibil. Poți atașa carduri SD de până la 64 de gb. Astfel vei avea un dvd auto plin de muzică, filme și poze. Bineînțeles, lucrurile astea se pot realiza doar dacă vrei. Multe aparate de acest gen funcționează și ca un video-player, așa că odată ce l-ai achiziționat o să te bucuri de el pentru funcțiile performante pe care le atestă. Sunt dvd-uri auto care dețin și funcția de Dual-Zone, iar acest lucru îți permite să asculți de exemplu muzică în timp ce îți merge și sistemul de navigație (google maps) pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Un dvd auto se face remarcat prin funcțiile lui

Memoria internă a unui astfel de aparat vine în general cu 256 mb, dar cum ziceam și mai sus, există diverse opțiuni pentru a i se suplimenta memoria. Cu un card! În funcție de aparatul pe care dorești să îl achiziționezi, funcțiile și detaliile ca aspect se schimbă. Însă fac aceleași lucruri, diferă doar sistemul implementat și lucrurile pe care le poți face cu el. De exemplu, știu din proprie experiență că există dvd auto care citește și documente pdf, excel și word. Eu zic că contează și acest lucru dacă ești un om de afaceri și vrei să citești niște statistici în propria ta mașină. Și da, există oameni care fac și asta! Ce consider esențial este că unele dintre ele au și conectare prin bluetooth, usb, dvix, video input și output. Poți să asculți radio și poți să obții tv-tuner pentru el. Dacă ai un meci sau o emisiune preferată, cu funcția asta nu le vei pierde ora difuzării.

Ține cont de aceste sfaturi în alegerea unui dvd auto

Consider că un dvd auto bun se face remarcat prin ecranul lui și cred că utilizarea în sine a gadget-ului este mai ușoară dacă are și touchscreen. Apoi urmează calitatea audio. Trebuie să mizezi pe faptul că de multe ori chiar dacă un produs este mai ieftin sau mai scump, nu înseamnă că e cel mai bun. Trebuie să emită calitate audio și aibă un ecran corespunzător. Dacă ecranul este cât de cât acceptabil, altfel vei putea să citești mesajele afișate pe el și lucrurile pe care le vei face ți se vor părea calitative vizual.

În fond, înainte de a cumpăra un dvd auto trebuie să ai în detaliu ceea ce îți dorești să facă pentru tine. Pentru acesta poate să îți schimbe ideea de condus plictisitor, în ideea de a conduce și a te bucura de activitatea asta cu entuziasm. Alege corect și vei fi mulțumit!

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>