Blog

Eu sunt Anonymus

Eu – anonymous. Tu – anonymous?

Dacă și tu anonymous… tot ce trebuie să faci este să deschizi imaginea de mai jos, salvezi, printezi, decupezi și cam aia e.

Și dacă tot vorbim de Anonymous, zilele trecute au reușit să intercepteze o convorbire telefonică a FBI-ului și au încărcat-o pe youtube.

Mă întreb de ce naiba nu-i angajează cineva, să-și poată folosi cunoștințele în scopuri mai bune și să se facă utili. Că se pricep e deja destul de clar.

Guvernul României, adică băieţii ăia de vor să ne pună nouă ACTA în cap că e bună şi mişto… folosesc windows piratat :D . Tare, nu?

10x Anonymous, care a descoperit treaba asta după ce a spart mai multe site-uri importante cum ar fi site-ul ANRE sau fmi.ro :) . Au venit şi cu un print screen, ca dovadă.

Sigur… poate să fie şi trucată treaba, nu zice nimeni că nu… dar parcă tind totuşi să-i cred. Având în vedere superficialitatea cu care se tratează la noi chestiuni cu mult mai importante… nu m-ar mira nimic.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>