Blog

Iubirea de mamă și o minune l-au readus la viață

Iubirea de mamă și o minune l-au readus la viață.În Australia, o mamă care a născut gemeni la doar 7 luni de sarcină a fost șocată de anunțul pe care i l-a făcut doctorul. Fiul ei a fost declarat mort imediat după naștere.

Sora băiețelului respira și era într-o stare de sănătate bună. Pe Jamie, fratele ei, doctorii l-au resuscitat timp de 20 de minute, însă în zadar. Aceștia au fost nevoiți să-l declare mort și să le dea părinților teribila veste.

Mama, cu tristețe si plină de durere, și-a luat băiețelul în brațe și a început să-i vorbescă. După două ore în care părinții băiatului l-au îmbrațișat și au vorbit cu el, Kate Ogg a simţit că pieptul băieţelului s-a ridicat, asemena unui suspin, însă medicii au explicat că aparenta răsuflare era doar un act reflex, spulberând astfel speranțele mamei.

“I-am spus care era numele lui şi că avea o surioară. I-am vorbit despre planurile pe care le aveam pentru el, de-a lungul vieţii lui”, a spus Ogg.

În scurt timp, bebelușul respira regulat. Revenise la viață.

“La scurt timp şi-a deschis ochii. A fost un miracol. Apoi şi-a mişcat mâinile şi m-a apucat de deget. Doctorii continuau să-şi clatine capetele spunând ‘Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred’”, a povestit mama, vorbind pentru prima dată cu jurnaliştii despre experienţa sa. Ea a atras atenţia asupra importanţei contactului direct între mamă şi copil, mai ales în cazul bebeluşilor bolnavi.

Băiețelul are acum patru lunii și este perfect sănătos. Ogg s-a prezentat cu copilul la postul Australian TV, unde a acordat un interviu.

“Din fericire, am o soţie foarte puternică şi foarte inteligentă”, a declarat David Ogg. “A fost instinctiv ceea ce a făcut. Dacă nu ar fi acţionat întocmai, probabil că Jamie nu ar fi acum aici”, a mai spus bărbatul.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>